Jan Taylor Hansen
Partner/Registreret revisor

Jan Taylor Hansen
Mobil: 5123 2805
Email: jth@lmoerhvervsrevision.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Stiftelse og optimal drift af selskaber

 

TJEK kan rådgive dig om valget af den rigtige virksomhedsform og hjælpe med stiftelse af selskaber og omstruktureringer, herunder generationsskifte.

 

Budget og virksomhedsudvikling

Få professionel hjælp til at udvikle din virksomhed gennem sparring til strategi, handleplaner, investeringer og finansiering samt budgetlægning.

 

IT hjælp

TJEK kan rådgive dig om indkøb af IT hardware og kan hjælpe dig med installationer eller når teknikken driller.

 

HR og marketing

Har du brug for assistance til at rekruttere de rigtige medarbejdere, hjælper vi med jobannoncen, udvælgelse, jobsamtalen og personlighedstesten. TJEK kan også rådgive dig i forhold til markedsføring af din produkter, optimering af sociale medier og skrive din pressemeddelelse.

 

Lønadministration

TJEK hjælper dig med at opfylde krav og regler, overholdelse af overenskomster, udarbejdelse af lønsedler samt indberetning til SKAT, hjælp til ansættelseskontrakter mv. Vi rådgiver også om udenlandsk arbejdskraft og hjælper med opholds- og arbejdstilladelser samt forskudsregistreringer.

 

Skatterådgivning

Hos TJEK kan du få hjælp og rådgivning om alt vedrørende skattetekniske forhold, både herhjemme og i udlandet. Vi vinder også 2 ud af 3 skattesager – det er ikke altid SKAT, der har ret.

 

Top