Jeg vil gerne kontaktes

Vi bliver altid mødt med et smil

 

"Det er praktisk, at det hele er samlet under ét tag hos TJEK Revision. Bogføringsdelen er fungerer optimalt, men vi trækker ofte også på deres juridiske ekspertise, hvor de glædeligt assisterer, når vi har spørgsmål om de problemstillinger, som vi ofte støder på".

 

"Vi har altid brug for konstruktiv kritik"

"Vi føler, at TJEK Revision følger med i vores forretning i det daglige. Vores revisor, Karina Theil, kigger ikke kun på tallene, men giver os også relevant feedback på de ting vi render og laver og de ideer, som vi fremlægger for hende. Hun er en god sparringspartner at have ved hånden og vi har altid brug for konstruktiv kritik".

 

"Der er altid nogen, som kan assistere"

"Vi har fået en regnskabsløsning hos TJEK Revision, der passer perfekt til vores behov. Deres systemer giver os mulighed for selv at lave al vores bogføring i det daglig og støder vi på problemer, er der altid nogen hos TJEK Revision, som kan assistere når vi ringer. TJEK Revision laver fast vores kvartalsregnskaber, skat, samt moms, men vi benytter også deres juridiske afdeling, når der er noget vi mangler svar på".

 

"Vi sætter stor pris på vores samarbejde med TJEK Revision"

"Generelt er der masser af eksperter i deres afdeling, men selvom det er et stort kontor og en stor afdeling, bliver vi altid mødt med et smil, når vi er oppe hos dem, og langt de fleste ved hvem vi er. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med TJEK Revision".

 

Orbitsø

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah Obitsø og Brian Kristoffersen, indehavere af Obitsø Frisørsaloner (Tre saloner, 13 ansatte)

 

Top