Jeg vil gerne kontaktes

Fra eget bogholderi til TJEK Revision

 

Vi har pr. 1/4-2017 overdraget al vores bogføring til TJEK Revision. Vi har tidligere haft eget bogholderi, som ikke længere var i stand til at følge med vores opkøb og opstart af nye butikker. Ligeledes var de ikke i stand til at bruge vores IT systemer optimalt.

Vi har oplevet en utrolig nem og gnidningsfri overgang til TJEK Revision. Vi var heldigvis godt i gang med lagerstyring og varemodtagelse af alle fakturaer inden overdragelse, hvilket har gjort overgangen meget uproblematisk. Butikkerne har ikke oplevet den store forandring i arbejdsgange. 

Vi oplever, at TJEK Revisions medarbejdere er meget servicemindede og fagligt dygtige. Vi kan altid få et klart og hurtigt svar på vores spørgsmål enten pr. mail eller telefon. Hver butik har tilknyttet "primær-bogholder", som kender butikken rigtig godt.

Fordelen ved TJEK Revision er bl.a. at de efterhånden har mange Bog & idé butikker tilknyttet, hvorfor de altid kan finde andre butikker at sammenligne vores butikker og problematikker med. Det giver os en klar fornemmelse af, at de ved, hvordan de skal råde og vejlede os.

Vi prøvede for første gang i august 2017 at lave budgetter for den enkelte butik i samråd med TJEK Revision og vores afdelingsledere. Dette var en utrolig god og indsigtsgivende proces for os, og vi bruger nu konstant budgetterne som pejlemærke for, hvordan regnskabsåret skrider frem måned for måned. Budgetopfølgninger pr. mail er guld værd, og vi kan i dag ikke forestille os undvære disse. TJEK Revision er virkelig kompetente til budgetlægning og opfølgning og giver god og kyndig sparring. 

Vi har ligeledes haft vores lønudbetaling håndteret af TJEK Revision i ca. halvandet år. Der er styr på tingene, og at vi kan få råd og vejledning til alverdens problematikker og spørgsmål inden for HR området. 
Vores bekymring inden overdragelse til TJEK Revision gik mest på, at have et "distance-bogholderi" i den anden ende af Danmark. Men denne bekymring er lagt fuldstændig til skamme, og vi mener klart at have et langt mere nærvende og kyndigt bogholderi, som kender lige præcis vores virksomhed bedst.

 

Rasmus Madsen og hans kone Mette Lykke Jensen

Ejere af 10 Bog & ide og 1 Skjold-Burne Vinhandel

Asnæs
Holbæk
Nykøbing
Kalundborg
Køge
Dianalund
Ringsted
Hillerød
Ishøj
Glostrup
Slagelse
Høng (Skjold-Burne Vinhandel)

Top