Jeg vil gerne kontaktes

Det siger Bog & idé om TJEK Revision: 

Vi har tidligere haft eget bogholderi, som ikke længere var i stand til at følge med vores opkøb og opstart af nye butikker. Ligeledes var de ikke i stand til at bruge vores IT systemer optimalt.
Vi har oplevet en utrolig nem og gnidningsfri overgang til TJEK Revision. Vi var heldigvis godt i gang med lagerstyring og varemodtagelse af alle fakturaer inden overdragelse, hvilket har gjort overgangen meget uproblematisk. Butikkerne har ikke oplevet den store forandring i arbejdsgange. 

Vi oplever, at TJEK Revisions medarbejdere er meget servicemindede og fagligt dygtige. Vi kan altid få et klart og hurtigt svar på vores spørgsmål enten pr. mail eller telefon. Hver butik har tilknyttet "primær-bogholder", som kender butikken rigtig godt.

Fordelen ved TJEK Revision er bl.a. at de efterhånden har mange Bog & idé butikker tilknyttet, hvorfor de altid kan finde andre butikker at sammenligne vores butikker og problematikker med. Det giver os en klar fornemmelse af, at de ved, hvordan de skal råde og vejlede os. Vi prøvede for første gang i august 2017 at lave budgetter for den enkelte butik i samråd med TJEK Revision og vores afdelingsledere. Dette var en utrolig god og indsigtsgivende proces for os, og vi bruger nu konstant budgetterne som pejlemærke for, hvordan regnskabsåret skrider frem måned for måned. Budgetopfølgninger pr. mail er guld værd, og vi kan i dag ikke forestille os undvære disse. TJEK Revision er virkelig kompetente til budgetlægning og opfølgning og giver god og kyndig sparring. 

Vi har ligeledes haft vores lønudbetaling håndteret af TJEK Revision i ca. halvandet år. Der er styr på tingene, og at vi kan få råd og vejledning til alverdens problematikker og spørgsmål inden for HR området. 

Vores bekymring inden overdragelse til TJEK Revision gik mest på, at have et "distance-bogholderi" i den anden ende af Danmark. Men denne bekymring er lagt fuldstændig til skamme, og vi mener klart at have et langt mere nærvende og kyndigt bogholderi, som kender lige præcis vores virksomhed bedst".

Rasmus Madsen og Mette Lykke Jensen, 10 Bog og idé-butikker og 1 Skjold-Burne Vinhandel

 

Yderst professionel bogføring, der frigiver mig tid til mine kunder.

Rikke Calmar, Kjeldsen Bog & idé Odder

 

Løbende kontakt, fleksible løsninger og god dialog.

Michael D. Schölarth, Bog & idé Silkeborg

 

Samarbejdet med TJEK Revision har givet mig det overskud i hverdagen, der sikrer at jeg kan fokusere 100 % på driften af min virksomhed.

Martin Steenberg, Steenberg Bog & idé og Bog & idé Nørrebro Bycenter

 

Med flere butikker kan det være svært at være nok nede i detaljen, men med TJEK Revision Regnskabsservice får vi skabt overblikket over økonomien, og det giver tryghed og overskud til at fokusere på at udvikle vores forretning.

Christian Pedersen, og Mike Jensen,

Bog & idé City Vest Brabrand, Bog & idé Aarhus Søndergade og Bog & idé Bruuns Galleri, Bog & idé Fisketorvet, Bog & idé Horsens, Bog & idé Odense C, Bog & idé Odense Rosengaardscentret, Bog & idé Kolding Storcenter, Bog & idé Skjern, Bog & idé Herningcentret, Bog & idé Nørreport Centret Holstebro og Bog & idé Ringkøbing

 

TJEK Revision sikrer korrekt bogføring, er fleksible omkring bogføring af varemodtagelse og nemme at få fat i.

Klaus Kristensen, Bog & idé Vejen

 

Nem løsning – alt i et.

Lena Jefsen, Jefsen Bog & idé Tønder

 

Med 5 Bog & idé butikker er der mange økonomiske forhold at holde styr på, og vi har med stor tryghed og tilfredshed overladt bl.a. løn, betalinger, bogføring og driftsrapportering til TJEK Revision, så vi kan holde fokus på den egentlige butiksdrift.

Peter Bergman (direktør) og Peder Korshøj (økonomi- og personalechef), Bergman Bog & idé Helsingør, Hørsholm, Nexø, Herlev og Frederikssund

 

Jeg valgte TJEK Revision for at blive fritaget for bogføring/afstemning og koncentrere mig 100 procent om butikken, med månedlig opfølgning mod budget ved jeg inden udgangen af efterfølgende måned om jeg har nået mine mål.

Bent Volmar, Lorentz Nielsen, Bog & idé Hadsund

 

Befri dig selv og pas din Bog & idé! Et professionlet regnskab og styr på tallene har betydet, at jeg har kunnet forhandle renten 4 procent ned på løn og kassekredit. Endvidere har det også betydet, at kautionen til banken er er slettet efter forhandlinger.

Susanne Jensen, Søndergades Bog & idé Vejle

 

Samarbejdet med TJEK Revision fungerer til min fulde tilfredshed. TJEK Revision Arbejder professionelt og levererer hver måned regnskaber med budgetopfølgning. Det giver mig optimalmulgihed for, at udnytte min tid til at optimere mine butikker.

Søren Fjord Nielsen,  Bog & idé Svendborg

 

 

Top