Vi står fortsat klar til at hjælpe dig videre med Corona-hjælpepakkerne

Vi står fortsat klar til at hjælpe dig videre med Corona-hjælpepakkerne

04-11-2020

Siden foråret har vi hjulpet en lang række kunder med ansøgningerne efter de forskellige hjælpepakker.

Vi står fortsat klar til at hjælpe dig videre med Corona-hjælpepakkerne

Allerede indsendte ansøgninger

Siden foråret har vi hjulpet en lang række kunder med ansøgningerne efter de forskellige hjælpepakker. En række kunder har allerede fået pengene udbetalt, andre venter stadig på svar og i andre tilfælde igen anmoder myndighederne om yderligere oplysninger og dokumentation.

Det er vigtigt at du straks når du modtager svar fra Erhvervsstyrelsen vedr. din ansøgning sender dette svar videre til din revisor hos TJEK, idet vi ikke modtager en kopi af dette svar.

Ny mulighed for rentefrit momslån

Et flertal i Folketinget er blevet enige om en udvidelse og forlængelse af en del af hjælpepakkerne ifm COVID19. Disse nye hjælpepakker er primært rettet mod byerhvervene hotel og restaurationsbranchen, forlystelser i øvrigt samt kulturelle aktiviteter. Indeholdt i aftalen gældende for alle erhverv er dog bl.a. at betalingsfristen for tilbagebetalingen af momslån rykkes fra 1. april 2021 til 1. november 2021.

Desuden bliver der åbnet på ny for ansøgning om momslån, for alle de virksomheder der ikke søgte i foråret – det er stadig momsen der blev indbetalt den 2. marts 2020 der kan søges om at låne rentefrit. TJEK kan naturligvis hjælpe dig med at søge lånet, men vi anbefaler at du altid kontakter din revisor for at drøfte fordele og ulemper

Aftalen indeholder ikke noget om yderligere udskydelser af betalingsfrister for moms, A-skat mv., så det er stadig disse fremtidige betalingsfrister, der kan udskydes:

  • Betaling af moms for 3. kvartal kan udskydes fra 1. december 2020 til 1. marts 2021, så momsen for 3. og 4. kvartal betales samlet.
  • Har du ansatte, kan betalingen af A-skat mv. for oktober måned udskydes til maj 2021.
  • Hvis du tidligere har valgt at udskyde betalingsfristerne, skal du være opmærksom på de nye datoer for betaling i hhv. november, januar og marts.

Du kan stadig vælge at betale til de almindelige frister og du kan kontakte din sædvanlige revisor, hvis du har spørgsmål til de forskellige frister og indbetalinger.  

Har du spørgsmål kan du kontakte os

 I TJEK har vi nedsat et team af eksperter, der står klar til at hjælpe dig hvad enten der er tale om indsendelse af ansøgning, besvarelse af spørgsmål fra Erhvervsstyrelsen eller indsendelse af den endelige opgørelse. Du kontakter blot din sædvanlige revisor, der så kan hjælpe dig videre eller direkte til den person der har bistået dig i forbindelse med en indsendelse af ansøgningen.

Top