WOODWIZE

BYGNINGSKOMPONENTER

Snedkeri i højeste håndværksmæssig kvalitet og udvalgte materialer

WOODWIZE

Woodwize har mange års erfaring med fremstilling og montering af bygningskomponenter. Skræddersyede løsninger som tilfører boligen eller byggeriet en helt anden kvalitet. Det kan være dit drømme-snedkerkøkken, badeværelsesmøbler, massive døre på specialmål, trappetrin, håndlister til stål, minimalistiske betontrapper eller lister til akustiklofter og -vægge. Bygningskomponenterne fremstilles i et væld af forskellige træsorter og materialer alt efter ønske, hvilket også gælder for valg af farve/maling.

BYGNINGS-
KOMPONENTER

Vi går ikke på kompromis med kvalitet

Danske bygningskomponenter af højeste kvalitet

Bygningskomponenter defineres som delkomponenter, der indgår som en del af en bygning. Woodwize har mange års erfaring i fremstilling af skræddersyede bygningskomponenter – ofte i samarbejde med arkitekter, ingeniører eller andre bygningsfagkyndige. Danske, kvalitetssikrede specialløsninger af høj kvalitet. woodwize kan hjælpe med at udvikle den helt rette bygningskomponent. I får 30 års erfaring med i samarbejdet – professionel rådgivning og faglig sparring, som rykker jer tættere på fremtidens muligheder. Det helt rette samarbejde hvis I også søger kvalitet og innovative løsninger.

Bygningskomponenter til private kunder

Er du igang med at istandsætte boligen eller søger du en snedker til at udføre forskellige opgaver i et nybyggeri? Så er Woodwize den rette samarbejdspartner. Med over 30 års erfaring i baggagen, sikrer Woodwize dig professionel rådgivning og projektledelse fra start til slut. Du er med hele vejen fra skitse til resultat. Vælg kvalitet – vælg Woodwize.

Detaljerne samler helheden

De rette bygningskomponenter samler arkitekturen. Små, skræddersyede detaljer som udstråler kvalitet og overskud. Hos woodwize er der tænkt over detaljerne fra start til slut. Rådgivningen er altid professionel, og du opdateres løbende på projektets udvikling. En sikker investering i holdbart og veludført håndværk.

Kontakt Woodwize for information og samarbejde

Vil du gerne høre mere om mulighederne for samarbejde, prissætning eller materialer? Så kontakt woodwize allerede i dag. Priserne tilpasses det enkelte projekt, men er altid konkurrencedygtige. Her får du den kvalitet, du leder efter.

BYGNINGSKOMPONENTER

MØBLER

KIRKEINVENTAR

WOODWIZE

KONTAKT OS

Uanset hvilken løsning du er interesseret i, er du meget velkommen til at kontakte os.
Her får du den rette faglige ekspertise og professionelle sparring ethvert møbelprojekt fortjener.