WOODWIZE

KIRKEINVENTAR

Snedkeri i højeste håndværksmæssig kvalitet og udvalgte materialer

WOODWIZE

Woodwize har mange års erfaring med at lave kirkeinventar i samarbejde med menighedsråd, arkitekter og kunstnere. Velafbalancerede og smagfulde løsninger i et væld af forskellige materialer. Woodwize rådgiver gerne fra start til slut og sikrer via løbende dialog, at alle involverede kan følge projektets fremgang. Der er tid og plads til små efterjusteringer, så slutresultatet lever op til forventningerne. Woodwize sikrer jer smuk og holdbar kvalitet til stor glæde for alle kirkens brugere.

KIRKEINVENTAR

Vi går ikke på kompromis med kvalitet

Kirkeinventar i Danmark

I Danmark har vi rigtig mange kirker. Nye og gamle bygningsværker som fortjener smukt kirkeinventar. Et specialområde som woodwize er eksperter indenfor. woodwize laver håndlavede snedkermøbler, som tilpasses den enkelte kirkes arkitektur og historie. Håndlavet kirkeinventar, som samler rummet, mennesket & troen. At arbejde med kirkeinventar i Danmark har været et tilbagevendende emne for Henrik Laugesen, manden bag woodwize. Henrik voksede op med møbelfabrikation, og har også ejet egen møbelfabrik med over 30 ansatte. Det fik ham imidlertid for langt væk fra selve snedkerfaget. Et kirke-projekt på Færøerne gav ham mulighed for at vende tilbage til håndværket. I arbejdet med kirkeinventar kommer snedkerarbejdet virkelig til sin ret.

I dag arbejder Henrik Laugesen som selvstændig snedker med speciale i dansk kirkeinventar. Henrik Laugesen har omfattende erfaring med at lave skræddersyede løsninger til kirker i hele Danmark og Norden. Et håndværk som giver ham mulighed for at samarbejde med både arkitekter, menighedsråd og borgere. Igennem dialogen findes spændende løsninger, som spiller sammen med arkitekturens nordiske formsprog. Træets varme og personlige udtryk kan noget helt særligt i forhold til kirkeinventar. Kirkerummet gøres lettere, samtidig med at historien respekteres. En hårfin balance som woodwize mestrer. Træets sanselige kvaliteter og det sikre håndværk er derfor blevet det, der i dag driver woodwize fremad.

Alt indenfor Kirkeinventar

Søger l en dygtig snedker, som kan lave nyt kirkeinventar til jeres kirke? Nye bænke og et helt nyt knæfald? woodwize tager både imod enkle bestillinger, men også samlede løsninger indenfor kirkeinventar. Uanset projektets størrelse, står woodwize klar til at løfte opgaven. Som kunde ved woodwize har du ydermere stor indflydelse på det færdige resultat. Du sikres håndlavet kvalitet, skræddersyede specialløsninger og god service. Alt kirkeinventar udføres på traditionelle snedkermaskiner og finjusteres i hånden. Der kæles for detaljerne, så kvaliteten både ses, høres og mærkes mange år fremadrettet. woodwize har allerede lavet kirkeinventar til rigtig mange forskellige kirker i Danmark og i Skandinavien. Skræddersyede specialløsninger skabt i samarbejde med menighedsråd og arkitekter. woodwize har erfaring med at lave både kirkebænke, prædikestole, knæfald, reoler til salmebøger og meget andet. Forskelligt kirkeinventar tilpasset den enkelte kirke.

woodwize administrerer selv samarbejdet med underleverandører. Skal de bestilte kirkebænke fx polstres, varetager woodwize hele samarbejdet med underleverandøren, og sikrer at resultatet lever op til kvalitetskravene samt kundens og arkitektens ønsker. woodwize benytter sig kun af kompetente underleverandører, som fortløbende skaber stabile og gode resultater. Det tager tid at lave kirkeinventar – alt efter projektets størrelse. Der skal udarbejdes tilbud, føres fortløbende korrespondance omkring design og materialer med menighedsråd og arkitekter, samt afsættes tid til selve snedkerarbejdet og monteringen. Prismæssigt arbejder woodwize dog altid med faste konkurrencedygtige priser og tilbud. Leverance og montering af det bestilte kirkeinventar inkluderes derudover i prisen.

BYGNINGSKOMPONENTER

MØBLER

KIRKEINVENTAR

WOODWIZE

KONTAKT OS

Uanset hvilken løsning du er interesseret i, er du meget velkommen til at kontakte os.
Her får du den rette faglige ekspertise og professionelle sparring ethvert møbelprojekt fortjener.